Even voorstellen

Ik ben Robert van der Werf, gediplomeerd uurwerkhersteller, geboren in 1967 en woonachtig in Sneek. Zoon van de vroegere klokkenmaker Klaas van der Werf.

Mijn opleiding heb ik vanaf mijn 17e gevolgd aan de Vakschool voor Uurwerktechniek in Hoorn. Met een middenstandsdiploma op zak heb ik mijn beroep als klokkenmaker uitgeoefend in Haarlem en Dokkum .

Inmiddels heb ik 25 jaar ervaring als uurwerkhersteller. Ik ben nu al ruim 20 jaar werkzaam als zelfstandig ondernemer gevestigd aan huis in de Trêd 29 te Sneek.

Ik houd mij bezig met het repareren en restaureren van uurwerken in klokken en horloges. Verkoop van klokken en horloges kan onderdeel zijn van de dienstverlening.

Ook restauratie van torenuurwerken en wijzerplaten behoort tot mijn werkzaamheden.

DSC_1240

  • Zoon van klokkenmaker Klaas van der Werf
  • Vakschool voor Uurwerktechniek in Hoorn
  • 25 jaar ervaring waarvan 20 jaar als zelfstandig ondernemer
  • Klokken en horloges
  • Torenuurwerken (kerkklokken) en wijzerplaten

Ik vind het persoonlijk een grote eer om in Sneek garant te staan voor het onderhoud van de uurwerken in de beroemde Waterpoort en de Martinikerk.

Klokken hebben altijd mijn grote interesse gehad. Naast het onderhoud- en reparatiewerk vind ik het geweldig om me te verdiepen in en te vertellen over de herkomst en geschiedenis van een klok. Hebt u problemen met een klok of horloge kom dan gerust eens langs of bel voor een vrijblijvende, kosteloze offerte.

Ervaring zit 'm niet alleen in de jaren

De aantallen spreken voor zich:
0
Horloges
0
Klokken
0
Torenuurwerken
0%
Klant tevredenheid